A- A A+

Carrosserie

Jarotrans BVBA - Terluchtestraat - CarrosserieSchade door ongeval? Geen paniek: bij Jaro's liquid solutions bvba in Ruddervoorde kunnen we bogen op een ruime ervaring en maken we gebruik van de nieuwste technieken om de carrosserie van uw auto weer perfect in de originele staat te herstellen.

We doen dit voor alle merken van auto’s en lichte vrachtwagens. Of het nu gaat om ernstige schade of kleine schadegevallen zoals steenslag, krassen en kleine deuken: wij zorgen voor een perfect herstel.

Onze ervaren vakmensen beheersen alle nodige technieken en maken uitsluitend gebruik van professioneel kwaliteitsmateriaal. Afhankelijk van de schade, zorgen wij onder andere voor het afschuren, het uitkloppen of -trekken van blutsen, het plaatsen van nieuwe stukken, het in positie brengen van inkepingen, het insmeren met polyester, het opzetten van spuitplamuur, wrijven en afschuren.

Uiteraard behoort ook het herschilderen van uw carrosserie tot onze taken. Wij zetten een laag grondverf en zorgen voor het spuiten van uw auto. Hiervoor maken wij gebruik van de professionele kwaliteitsverf van Nexa. Deze verf is op waterbasis en dus goed voor het milieu. Uiteraard beschikken zij over alle mogelijke kleuren, zodat uw auto in de originele kleur kan worden gespoten. U zal geen verschil zien!

Indien nodig kan u gratis gebruikmaken van een van onze vervangwagens. Contacteer ons gerust voor meer informatie.

Openingsuren

ma - vr : 8u00 – 12u00 & 13u00 – 18u00
za - zo : gesloten

Jarotrans BVBA         Terluchtestraat         42A 8020    -    Ruddervoorde      België        Ligging         Tel : 0479/386 322        jarotransbvba@hotmail.com        BTW BE 0474 463 127